zvukový procesor SPX 2000

Kód: CSPX2000
Neohodnoceno
Značka: YAMAHA
35.190 Kč / ks 29.083 Kč bez DPH
není skladem
Možnosti doručení
SPX 2000 zachovává většinu základních rysů svých předchůdců a zároveň přináší nový rozměr zvukové kvality.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Profesionální multiefektový zvukový procesor Yamaha SPX2000.96 kHz, 24 bit převodníky, 32 bit procesing, MIDI, USB, 5 barev displeje, 122 továrních a 99 uživatelských presetů, PC editace.

 

SPX 2000 zachovává většinu základních rysů svých předchůdců a zároveň přináší novou zvukovou kvalitu svým novým algoritmem "REV-X" a použitím vzorkovací frekvence 96 kHz. Nabízí vylepšené ovládání, možností spolupráce s PC či digitálními mixy série DM apod. Srdcem zařízení je digitální procesor pracující se vzorkovací frekvencí 96 kHz s interním rozlišením 32 bit, což dodává nebývalou čistotu zvuku a schopnost pracovat s velmi složitými a pokorčilými efektovými algoritmy. 24 bitové AD/DA převodníky se 128 násobným přesamplováním nabízejí dynamický rozsah 106 dB a zcela plochou frekvenční křivku v pásmu 20 Hz - 40 kHz. Paměť přístroje se skládá celkem ze tří sekcí "Preset", "Classic" a "User".
Banka Preset obsahuje celkem 97 programů, z nichž 17 využívá nový algoritmus REV-X, což je zcela nový efektový program s bohatšími odrazy a jemnějším dozněním. Nabízí tři základní módy REV-X Hall, REV-X Room a REV-X Plate. Nově vložené parametry Room Size a Decay poskytují možnost mnohem jemnějšího doladění dozvuku. Ostatních 80 programů se skládá z populárních efektů známých z předchozích verzí SPX, jako jsou gate reverb, delay, pitch effect, modulation a speciální efekty. SPX 2000 rovněž nabízí digitální vícepásmový dynamický procesing, známý z posledních evolucí mixážních pultů série DM. Banka Classic nabízí 25 vintage zvuků, jež jsou reminiscencí na originální programy kdysi velmi oblíbeného SPX90II. Banka User dovoluje uložit 99 uživatelských programů.
Procesor nabízí celkem 5 uživatelem definovatelných podkladových barev displeje, které je možno přiřadit jednotlivým prestům. Díky tomu získává uživatel snadnou a rychlou kontrolu nad tím, který efekt je aktuálně zvolen. Jako uživatelskou lahůdku má SPX 2000 tři úrovně zabezpečení, které chrání nastavení před nechtěnou změnou, od přenastavení parametrů, přes ukládání do paměti, až po blokování jakýchkoli operací. Zařízení je možno propojit pomocí symetrických analogových vstupů a výstupů XLR a TRS s přepínatelnou úrovní +4/-10 dB a také pomocí profesionálního digitálního formátu AES/EBU. Vzorkovaví kmitočet Wordclock je možno synchronizovat konektorem BNC. Mezi další výbavu patří konektory MIDI In a Out/Thru a konektor USB sloužící k propojení s PC či digitálními mixy. Plnou kontrolu nad nastavení efektů uživateli poskytuje grafický editační program `SPX 2000 Editor`, pracující na paltformě Windows i Mac OS. Program má podobné uživatelské prostředí jako SW `Studio Manager` používaný digitálními mixy Yamaha.

 

 Vlastnosti výrobku  
 Převodníky AD 24 bit, 128 násobné přesamplování
 Převodníky DA 24 bit, 64 násobné převzorkování
 Interní vzorkovací frekvence 44,1 - 96 kHz
 Externí vzorkovací frekvence  39,69 - 50,88 kHz
 Tovární presety  122
 Uživatelské presety  99
 Připojitelnost  MIDI(in+out+thru),USB
 Konektory  XLR/TRS (přepínatelná úroveň +4/-10 dB)
 Digitální výstup  AES/EBU 24 bit, XLR
 Možnost ovládání footswitchem ano
 Displej LCD s 5 uživatelsky definovatelnými barvami, 16 písmen, 2 řádky
 Grafický editační SW  SPX 2000 Editor
 Frekvenční rozsah 20 Hz - 40 kHz (+1/-3 dB)
 Dynamický rozsah  106 dB
 THD 0,01%
 Rozměry  19" rack, 1HU
 Váha  4 kg

Doplňkové parametry

Kategorie: Efekty a zvukové procesory
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 6 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: