sluchátka AKG K 92 uzavřená

Kód: AKK92
Neohodnoceno
Značka: AKG
1.359 Kč / ks 1.123 Kč bez DPH
skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení
AKG K92 jsou kvalitní, uzavřená sluchátka, vhodná především pro každodenní studiovou práci, monitoring a dlouhé nahrávací sessions.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Univerzální uzavřená sluchátka pro studiovou mixáž, mastering, monitoring a kritický poslech, circumaurální konstrukce, maximální izolace od okolních zvuků, impednace: 32 Ohm, měniče: 40 mm, frekvenční rozsah: 16 Hz – 22 kHz

Každý, kdo mixuje a masteruje své nahrávky, si jistě zamiluje extrémně čistý zvuk uzavřených sluchátek AKG K92. Profesionální 40 mm měniče s nadstandardní citlivostí a velkým frekvenčním rozsahem, který překračuje možnosti lidského sluchu, odhalí i ty nejjemnější detaily zpracovávaného materiálu. Díky tomu se můžete spolehnout na to, že hotová mixáž bude dobře fungovat na jakémkoliv zvukovém systému.

Uzavřená circumaurální konstrukce skvěle eliminuje přeslechy dovnitř i ven, takže se můžete nerušeně věnovat práci, současně však ani svou prací nikoho nerušíte. V případě použití sluchátek pro monitoring při playbackovém nahrávání se můžete spolehnout na to, že do záznamového mikrofonu nepronikne tikání metronomu ani zvuk podkladových stop. Tuto výjimečnou úroveň zvukové izolace zaručuje zcela nové řešení s unikátní akustickou komorou umístěnou uvnitř náušníku.

Při nekonečných hodinách strávených ve studiu se sluchátky na hlavě přijde jistě vhod nízká hmotnost sluchátek i pohodlný samonastavitelný hlavový pás.

Specifikace:

  • Konstrukce: uzavřená, circumaurální.
  • Měniče: 40 mm.
  • Frekvenční rozsah: 16 Hz – 22 kHz.
  • Impedance: 32 Ohm.
  • Max. Výkon: 200 mW.
  • Citlivost: 113 dB/V.
  • Náušníky: koženkové.
  • Kabel: 3 m.
  • Konektor: TRS (3,5 mm + 6,3 mm).
  • Hmotnost: 200 g.
  • Barva: černá matná.
  • Použití:mixáž, mastering, monitoring.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sluchátka
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

O ZNAČCE AKG

 

Akustische und Kino-Geräte je původní název rakouské společnosti na výrobu sluchátek a mikrofonů. Její produktové portfolio zahrnuje výrobky, které kvalitou a perfektním přenosem zvuku nadchnou příležitostné posluchače i opravdové audiofily. Pomyslný základní kámen společnosti položili ve Vídni v roce 1947 fyzik Rudolf Görike a inženýr Ernst Pless. Jejich původním plánem byla výroba reproduktorů a projektorů do kin. Brzy však svou nabídku rozšířili o klaksony do aut, sluchátka a polštářové reproduktory. Značka AKG se po celém světě definitivně proslavila v roce 1953, kdy na trh uvedla mikrofon D12, který v průběhu let dále zdokonalovala. V 90. letech 20. století přešla pod společnost Harman International Indrustries a následně vznikly její dceřiné odnože například v Německu a ve Spojených státech. Na počátku 90. let byly v rámci projektu Audimir produkty společnosti AKG vyslány do vesmíru, kde byly součástí simulace uzavřeného prostoru v otevřeném vesmíru. V roce 2010 byla značka AKG oceněna cenou Grammy v oblasti nahrávání, následně její sluchátka K845BT získala v letech 2014-15 ocenění EISA Awards, kde byla označena za produkt sezóny v kategorii sluchátek.