sluchátka YAMAHA HPH 150W bílé

Kód: NHPH150WH
Neohodnoceno
Značka: YAMAHA
1.990 Kč / ks 1.645 Kč bez DPH
skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení
Otevřená sluchátka s neutrálním tónem pro poslech digitálních hudebních nástrojů Yamaha HPH 150 v bílé barvě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Yamaha HPH 150:

 

Optimálně vyladěné pro poslech elektronických hudebních nástrojů. HPH-150 nabízejí vynikající tonální projekci, s ostrým, čistým zvukem, takže nebudete unavení ani po jejich delším používání. Vynikající separace zvuku zajišťuje, že každý zvukový detail je reprodukován naprosto přesně.

 

 

 

Otevřený design vhodný pro hru na hudební nástroje

Díky velkým 40 mm měničům s otevřenou zadní stranou, nabízejí otevřený design, který zajistí špičkovou tonální projekci a komfortní poslech i po delší dobu.

Poznámka: Otevřená sluchátka mohou díky svému designu snadno propouštět zvuk. Ujistěte se prosím, že berete ohledy na jiné tím, že udržíte hlasitost, na vhodné úrovni při jízdě veřejnou dopravou, nebo na veřejném místě.

 

 

 

 

Komfortní poslech po dlouhou dobu

Díky malým, měkkým a lehkým polštářkům měniče a otočnému mechanismu, který umožňuje měniči otočení až o 90 stupňů, přesně padnou i na vaše uši. Pásek přes hlavu umožňuje plynulé nastavení jeho délky a díky těmto vlastnostem, tak umožní komfortní, bezproblémový poslech hodinu po hodině.

 

 

 

 

Kompaktní, módní design v černé a bílé barvě se bude hodit k Vašemu nástroji

K dispozici v černé nebo bílé barvě, aby odpovídaly vašemu hudebnímu nástroji, včetně Yamaha loga na měniči a pásku přes hlavu.

 

 

 

Jedno kabelová konfigurace a stereo konektor pro snadné a pohodlné připojení

2 m kabel umožňuje snadné připojení k vašemu hudebnímu nástroji. Součástí dodávky je i adaptér na standardní stereo konektor (6,3 mm), které lze připojit k různým nástrojům. Pozlacené konektory, které jsou odolné proti opotřebení, jsou použity pro všechny konektory.


 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sluchátka
Záruka: 3 roky
Hmotnost: 0.28 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: