sluchátka YAMAHA HPH 100B černé

Kód: NHPH100B
Neohodnoceno
Značka: YAMAHA
1.190 Kč / ks 983 Kč bez DPH
skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení
Pohodlná uzavřená sluchátka Yamaha HPH 100 (v černé barvě) s profesionální kvalitou zvuku nabízející silný dynamický zvuk a bohatý tón.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Příjemná kvalita zvuku a pohodlně padnoucí, s dynamickým zvukem a bohatě zabarveným tónem unikátním pro uzavřená sluchátka

HPH 100 přinášejí kvalitní zvuk s pečlivě vyváženými basy a výškami, který plně uspokojí posluchače digitálních záznamů nebo hráče na digitální hudební nástroje. Dalším vylepšením pro hudebníky, kterým se mohou HPH 100 pochlubit, je jedno kabelová konfigurace, která zabraňuje nepříjemnému pocitu kolem krku hráče.

 

 

Komfortní poslech po dlouhou dobu

Díky otočnému mechanismu, který umožňuje měniči otočení až o 90 stupňů, přesně padnou i na vaše uši. Pásek přes hlavu umožňuje plynulé nastavení jeho délky a díky těmto vlastnostem, tak umožní komfortní, bezproblémový poslech hodinu po hodině.

 

 

 

 

Kompaktní, módní design v černé a bílé barvě se bude hodit k vašemu nástroji

K dispozici v černé nebo bílé barvě, aby odpovídaly vašemu hudebnímu nástroji, včetně Yamaha loga na měniči a pásku přes hlavu.

 

 

 

Jedno kabelová konfigurace a stereo konektor pro snadné a pohodlné připojení

2 m kabel umožňuje snadné připojení k vašemu hudebnímu nástroji. Součástí dodávky je i adaptér na standardní stereo konektor (6,3 mm), které lze připojit k různým nástrojům. Pozlacené konektory, které jsou odolné proti opotřebení, jsou použity pro všechny konektory.

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sluchátka
Záruka: 3 roky
Hmotnost: 0.27 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: