keyboard mini YAMAHA PSSE 30 Remie

Kód: SPSSE30
Neohodnoceno
Značka: YAMAHA
1.499 Kč / ks 1.239 Kč bez DPH
není skladem
Možnosti doručení

zde najdete i kviz na zvuky

Detailní informace

Detailní popis produktu

Digitální keyboard pro nejmenší hráče. Kvalitní klaviatura s 37 mini klávesami (HQ mini), 47 zvuky nejrůžnějších hudebních nástrojů a 74 zvukovými efekty a 28 doprovodnými styly. Ideální pro učení nových zvuků je funkce Quiz Mode - Guess the Sound! Nástroj nabízí funkce jako je sustain, metronom a další. Vždy slyšet budete díky vestavěnému reproduktoru. Pro tiché cvičení můžete využít sluchátkový výstup. Tento malý a lehký nástroj můžete také vzít kamkoliv s sebou díky funkci napájení bateriemi. Yamaha PSS E30 je zkrátka začátek něčeho speciálního.

Nástroj PSS E30 je malý, lehký a kompaktní nástroj, který je stvořen pro snadné přenášení. Můžete ho vzít kamkoliv s sebou a hrát kdykoliv vás napadne. Vysoce kvalitní mini klaviatura nabízí 37 kláves, které se přesně hodí pro dětské ruce.

Remie přes svoji malou velikost ale obsahuje množství kvalitních zvuků, zvukových efektů, doprovodů a dalších funkcí, díky kterému vás jistě mile překvapí.


Zvuky: Má 32 hlasou polyfonií a 47 zvukovými rejstříky, navíc je zde i 74 zvukových efektů. Můžete si tedy být jisti, že váš malý, začínající muzikant si s tímto nástrojem užije opravdu spoustu zábavy.

Ozvučení: vestavěný reproduktor o výkonu 1,4 W a velikosti 8 cm.

Zvuky můžete doplnit i funkci Panel Sustain, tedy vestavěným Sustainem, po jehož aktivaci budou tóny déle doznívat, jako po sešlápnutí klavírního pedálu.

Tento maličký nástroj v sobě dále ukrývá i 28 automatických doprovodných stylů. Vaše hra tedy bude znít jako byste hráli se skutečnou kapelou!

Využít můžete také dva typy prstokladů, které automatické doprovody spoušít - Smart Chord a Multi Chord.

Cvičit můžete také s vestavěným a tempově nastavitelným metronomem.

Skladby : 30 přednastavených skladeb, které mohou děti poslouchat a učit se je a tím tak rozvíjet své hudební nadání.

Obsahuje Kvíz - uhodni zvuk!

PSS E30 není jen nástroj plný zabavy, ale můžete se s ním dokonce i učit spoustu nových věcí, které se vám na vaší hudební cestě budou jistě hodit. První zábavná část kvízového režimu spočívá v tom, že nástroj přehraje náhodný zvukový efekt a vy musíte uhodnout, o který zvuk se jedná (nad klávesami jsou vyobrazené obrázky, takže když se např. ozve zvuk zakokrhání, musíte stisknout klávesu, nad kterou je obrázek kohouta). Další část kvízového režimu je již trochu náročnější. Nástroj přehraje jednoduchou meldoii a vy musíte uhodnout zvukový interval. Zkrátka a jednoduše PSS E30 je ideální na prvotní cvičení sluchu zábavnou formou.

Konektor pro sluchátka

napájení na baterie (nejsou součástí balení) nebo můžete napájet i adaptérem 5V (není součástí balení).

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Keyboardy s mini klávesami
Záruka: 3 roky
Hmotnost: 1.7 kg

představení nástroje

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: