kontrabas silent YAMAHA SLB 100

Kód: KSLB100
Neohodnoceno
Značka: YAMAHA
137.190 Kč / ks 113.380 Kč bez DPH
není skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kontrabas YAMAHA Silent Bass SLB 100.
Nástroj určený pro hudebníky, kteří nechtějí rušit své okolí při cvičení, nebo potřebují lépe nazvučit svůj nástroj s možností použití sluchátek, externích reproduktorů či na vstupu připojení CD, MD či kazetového přehrávače. Malé tělo, oddělitelný rám, javorový krk, ebenový hmatník, tělo ze tří částí (smrk-mahagon-smrk), ebenový struník, 2 piezo snímače, nastavitelná kobylka, menzura 1054mm (3/4 velikost), line-out pro zesilovač nebo nahrávání, sluchátkový výstup, aux-in pro externí audio signál, napájení 9V baterií.

 

SLB-100 v sobě pojí design semi-hollow těla a nový systém snímání, který kombinuje elektronický a skutečně reálný požadovaný zvuk. Zvuk je velmi kvalitní, jak při hře pizzicato, nebo smyčcem.
Tento nástroj je obzvláště vhodný pro live produkci, SLB-100 je navržen s kompaktním tělem a odmontovatelným rámem, což ocení hráč zejména při snadném transportu.
Vestavěná elektronika je snadno připojitelná a poskytuje plný a pevný tón, vhodný do jazzu i do popu, kterému přidá jedinečnou zvukovou texturu. Volume, Treble, a Bass ovladače na SLB-100 se postarají o přímou kontrolu nad zvukem nástroje, zatímco aktivní elektronika umožní provoz bez potřeby externího předzesílení.
SLB-100 používá sofistikovaný Piezo pickup systém, umístěný přímo pod kobylkou k zachování optimální kvality zvuku. Výškově nastavitelná kobylka u obou nástrojů SLB-200 a SLB-100 umožní individuální nastavení podle osobních preferencí a přispívá k pohodlné hře.
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Elektrické a Silent Strings - tiché housle
Záruka: 3 roky
Hmotnost: 19 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: