housle silent YSV 104 R Red

Kód: KYSV104R
Neohodnoceno
Značka: YAMAHA
25.690 Kč / ks 21.231 Kč bez DPH
není skladem
Možnosti doručení
Silent housle Yamaha YSV104 (barevné provedení Red) jsou ideální nástroj pro cvičení, který nabízí ideální směsici různých funkcí a ovladatelnosti.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Yamaha YSV104 (barevné provedení Red):

I bez rezonujícího těla je snímací systém SRT POWERED schopen věrně reprodukovat rezonance těla, zvuk a autentičnost akustických houslí. YSV104 je vynikající volbou pro všechny hráče, kteří chtějí cvičit v tichosti, ale se zvukem akustických houslí.

První Silent housle vybavené systémem Yamaha SRT Powered (Studio Response Technology)

Ačkoliv je YSV104 nástroj s masivním tělem, které nerezonuje jako akustické housle, systém SRT POWERED věrně reprodukuje bohatou presenci a zvukovou pestrost, které jsou charakteristické pro zvuk akustických houslí. Levý a pravý hlasitostní kanál, frekvenční rozsah a delay byly pečlivě optimalizovány tak, aby hráč mohl hrát a zároveň slyšel reálný akustický tón a rezonance ze sluchátek.

Tvar jako u akustických houslí pro usnadnění přechodu z jednoho nástroje na druhý

Pozice kobylky, struníku, krku a ostatních částí houslí je stejná, jako u akustických houslí, a možnost použití standardních ramenních opěrek usnadňuje plynulost a bezproblémovost při přechodu z akustických houslí na silent housle a naopak. Správný úhel smyčce a správné umístění prstů dává začátečníkům solidní základy pro další růst.

Optimalizovaný ovládací box s podporou cvičení

Dva režimy reverbu vytváří ideální prostředí optimalizované pro cvičení a hru. "ROOM" nabízí prostředí reálné místnosti, které je ideální pro cvičení, zatímco "HALL" simuluje hluboký, bohatý reverb koncertního sálu. Připojit lze také externí zdroj hudby pro cvičení spolu s oblíbenými skladbami.

*Ovládací box lze použít pouze s YSV104. Nelze jej používat s jinými typy SILENT houslí.

 

Specifikace:

Doplňkové parametry

Kategorie: Elektrické a Silent Strings - tiché housle
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 1.4 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: