flétna THUMPY JUNIOR Red červená

Kód: TUJUNIORRD
Neohodnoceno
Značka: Thumpy
990 Kč / ks 818 Kč bez DPH
skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení
flétny THUMPY - nástroj s překvapujícím přirozeným zvukem, vhodný pro cvičení nátisku na příčnou flétnu, javorové dřevo

Detailní informace

Detailní popis produktu

Thumpy Junior je základním modelem, nejvhodnější pro děti, začátečníky, hudebního nadšence, nebo pro ty, kteří jsou prostě zvědaví vyzkoušet Thumpy flétnu.

Flétna má pěkný přirozený zvuk. Je to plně ruční práce z evropského javorového dřeva. Povrchová úprava je zdravotně nezávadnou vrstvou a slouží jako ochrana proti vlhkosti. Thumpy Junior je dodáván s obalem z bavlněné látky.

ladění F

Thumpy flétna je vyrobena z masivu, válcový nástroj má otvor v blízkosti středu. Tón může být laděn zakrýváním konců flétny palci. Tím můžeme dosáhnout čtyřech tónů a různé harmonické (F, B, C, EB F, atd.) Vzhledem k primitivnímu charakteru této flétny, nám může připomínat na evropské kostní flétny nebo japonské Ishibue (kamenná flétna). Thumpy je solidní nástroj a můžete si jej snadno vzít s sebou, ať jste kdekoli!

Thumpy nabízí vynikající zážitek při výuce na první flétnu. Je to také zcela kompletní, všestranný a příjemný nástroj. Ve srovnání s flétnovou hlavicí, která se často používá pro první pokusy vyloudit zvuk z příčné flétny poskytuje Thumpy bohatší zvuk a větší možnosti, rozšiřuje a prohlubuje základní studijní úroveň a dá hráči atraktivní a bohatý hudební zážitek od prvního flétnového zvuku.

 

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Flétny THUPMY
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.25 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: