Bass Drum YAMAHA PHX B2016M PHX Bass Drum 20x16

Kód: JPHXB2016MPWH
Neohodnoceno
Značka: YAMAHA
58.720 Kč / ks 48.529 Kč bez DPH
není skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Basový buben 20" x 16" Yamaha PHX B2016M, nejvyšší řada Phoenix.

 

YAMAHA - PHX -nová vlajková loď od Yamahy dostala název Phoenix - zkráceně PHX. Korpusy soupravy jsou vyrobeny z 11-ti vrstev dřevin několika druhů, kdy je výrobce ukládá podle tvrdosti dřeva od středu k okraji korpusu. Jako základ - nejtvrdší dřevinu, která tvoří nosnou část korpusu použil výrobce pro nás exotickou dřevinu Jatoba, která je extrémně tvrdá. Sendwič bubnu od středové Jatoby je pak tvořen dřevinou kapur - což je dřevo z rodiny mahagonů a přidává bubnu teplo a hloubky, vnitřní a venkovní dýha je z javoru,(u povrchové úpravy Knurled Ash - je vnější vrstva z očkovaného jasanu), javorové dřevo dodá korpusu střední a vysoké frekvence.

Všechny bubny mají úložné okraje nafrézované pod úhlem 30°, ale každá skupina bubnů používá různý profil hrany. Basové bubny mají ostřejší hranu ve směru ke kraji korpusu, toto řešení dává basovým bubnům větší atak a zkrátí dozvuk. Floor tomy mají okraj mírně zaoblený, což způsobuje vyrovnaný poměr mezi atakem a sustainem, jsou jsou pak velmi konkrétní a dynamicky vyrovnané. Tomy mají okraje ještě více zaoblené, což jim zvyšuje teplotu tónu a vyrovnaný sustain. Tato kombinace dřevin a úložných hran dělá ze souprav Phoenix nástroj a podle názoru špičkových hudebníků se jedná o nejmelodičtější bubny, na které kdy hráli.

Bubny jsou osazeny inovovaným hardware a to jak novými mušlemi, tak novým přepracovaným systémem Y.E.S.S. Povrchové úpravy jsou provedeny v laku o mnoha vrstvách a s vysokým leskem na javorové dýze, případně očkovaném topolu, hardware je možno volit chromované, nebo pozlacené. Obruče všech bubnů jsou odlévané "Die Cast" z hliníkové slitiny, která přispívá k celkově velmi teplému zvuku soupravy.

 

Dostupné barvy : 

                                        

Matte Natural           Polar White          Textured Amber Sunburst       Garnet Fade       Textured Black Sunburst
            Matte Black         Black Cherry Sunburst      Turquoise Fade             Sapphire Fade 

 

Vlastnosti výrobku
Mušle typ New Hook Lug
Korpus tloušťka
    11-vrstvý, Hybrid Shell (Jatoba+Kapur+Maple)
Ráfky typ Diecast
  materiál Aluminum

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Bass Drum
Záruka: 3 roky
Hmotnost: 16.9 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: