ladička s metronomem Korg TM60CWH + CM200

Kód: KOTM60CWH
Neohodnoceno
Značka: KORG
1.090 Kč / ks 901 Kč bez DPH
skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

 

Nástupce populárního modelu ladičky s metronomem TM-50 nabízí osvědčené a prověřené funkce, které ovšem nadále inovuje pro maximální uživatelskou přívětivost. Zásluhu na tom má především až o třetinu větší podsvícený displej pro větší přehlednost za každé situace. Velkou výhodou je možnost používat mód ladičky i metronomu zároveň, a to při současném zobrazení obou funkcí na displeji.

Kromě možnosti reprodukce referenčního tónu ladička obsahuje i režim Sound Back. Ten analyzuje vstupní signál z vašeho nástroje, vygeneruje jemu nejbližší zvuk a porovná jej s referenčním tónem. Výškový rozdíl zobrazí na displeji. Reprodukce těchto dvou tónu a následné doladění může dobře fungovat pro sluchový trénink. Ladička dále rozezná mollovou a durovou tercii podle předem stanovené výšky tónu. Tuto funkci ocení nejenom hráči na dechové nástroje, ale například i zpěváci.

Metronom má široký rozsah tempa 30-252 BPM a k dispozici je 15 rytmických variací pro nácvik široké škály hudebních stylů. K procvičování jak rytmiky, tak i intonace jistě využijete sluchátkový výstup.

Oproti původnímu modelu nabízí ladička až dvakrát delší výdrž na baterie, její funkce tedy můžete využívat až po dobu 130 hodin. Praktický je také výklopný stojánek na zadní straně, usnadňující čitelnost například při položení na stole.

Součástí balení je také kontaktní mikrofon Korg CM-200 v bílé barvě.

 

Parametry

  • Typ ladičky: Ladička s metronomem
  • Rozsah: C1 - C8
  • Frekvence: 410 - 480 Hz
  • Napájení: AAA Baterie
  • Vhodné pro: Univerzální
  • Obsah balení: Ladička, kontaktní mikrofon, baterie
  • Barva: Bílá

Doplňkové parametry

Kategorie: Ladičky s metronomem
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: